Козацькі забави

6 грудня українці святкують День Збройних Сил України. Це свято всіх сьогоднішніх і майбутніх захисників нашої рідної землі.

Маленькі хлопчики, які іще навчаються у школі, беруть приклад у своїх старших товаришів, як любити і шанувати свій край, бути чесними і мужніми синами своєї України.

Саме цьому святу був присвячений захід, який проходив 5 грудня у нашій школі і називався «Козацькі забави».

Вчителі початкових класів Йосипенко Н.І., Герун Т.І., Кальнобродвька О.М. та Маруга Т.П. вміло підготували та провели це свято для чотирьох команд: «Запорожці», «Патріоти», «Дніпро», «Дозор».

Під час свята було проведено багато конкурсів:

1. Козацька естафета (представлення девізу та козацької пісні)

2. Змагання ерудита

3. Конкурс отаманів

4. Конкурс «Одягни козака»

5. Конкурс «З’їж куліш»

6. Конкурс «Осідлай коня»

7. Конкурс для козачок «Несе Галя воду»

8. Перетягування канату

9. Конкурс «Лагідне словечко для козачки»

10. Танцювальний конкурс «Гопак»

Протягом конкурсів учасники показали свої знання з історії козацтва, продемонстрували фізичну підготовку та кмітливість.

Журі нагородило всі команди грамотами за участь та мужність і побажало бути хлопчикам захисниками своїх родин і друзів сьогодні, а України – в майбутньому!

/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 11.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 12.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 13.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 14.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 15.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 9.jpg

/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 1.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 2.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 3.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 4.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 5.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 6.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 7.jpg/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 8.jpg

/Files/images/kozatsk_zabavi/Забави 10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76