ГОТУЄМОСЬ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ШКОЛА ЧЕКАЄ СВОЇХ ВИХОВАНЦІВ

Непомітно промайнуло тепле літо, і весела дітвора знову переступить поріг рідної школи.

Вона зустріне їх святковими класами, світлими коридорами та зеленим подвір’ям. Протягом усього літа колектив школи спільно з батьками та учнями готували приміщення до навчального року.

Також не обійшлось цього року без капітального ремонту, якого всі чекали з нетерпінням. Виконавчий комітет Обухівської міської ради на чолі з міським головою Левченком О.М. фінансує з місцевого бюджету капітальний ремонт харчоблоку та шкільної їдальні, що є запорукою здоров’я наших вихованців. Також суттєвою є підтримка управління освіти (начальник управління Мигаль М.Л.), яке допомагає у придбанні столів на варочний цех та нового водонагрівача.

Вже третій рік поспіль наша школа буде працювати за науково – педагогічним проектом «Інтелект України», який виховує інтелектуально розвинених громадян своєї країни. Для реалізації проекту необхідні телевізор та ноутбук, і цього року нам допомогли у їх придбанні ТОВ «Обухівтранс» - директор Лук’яненко О.І. (телевізор) та ПАТ Обухівське – виконавчий директор Пацурина Г.П. (ноутбук).

Сподіваємось, що наші учні з радістю переступлять поріг оновленого приміщення школи і чекатимуть з нетерпінням на нові знання та враження.

ДЯКУЄМО ВСІХ, ХТО НЕБАЙДУЖИЙ І ДОЛУЧИВСЯ ДО БЛАГОРОДНОЇ МІСІЇ ОСВІТИ!!!

/Files/images/Ремонт 6.JPG

/Files/images/Ремонт 1.JPG/Files/images/Ремонт 2.JPG/Files/images/Ремонт 3.JPG/Files/images/Ремонт 4.JPG/Files/images/Ремонт 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 75