Профорієнтаційна екскурсія на виробництво "Алеана"

ТОВ "Алеана"- велика виробнича компанія з переробки пластмас.На сьогоднішній день ми маємо основні види діяльності: продукти для дому, кухні, саду та пластикових меблів.Асортимент продукції постійно оновлюється та розширюється.

Окремий район - це виробництво продукції, виробленої за ліцензійними угодами з замовником, такими як настінні корпуси для «Samsung Electronics Ukraine», «Сатурн», упаковка та випуск продукції на замовлення.

Високоякісні та конкурентоспроможні продукти під ТМ "Aleana" орієнтовані на широке співтовариство та високо оцінюються споживачами в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, Молдові та інших країнах.

Основні принципи нашої роботи - продукція високої якості, найнижча вартість, найкращі ціни.Все це досягається за рахунок новітньої виробничої системи, сучасного обладнання, висококваліфікованого персоналу, гнучкої тактики продажів, контролю якості на кожному етапі виробництва.

Виробничі потужності компанії в 40 км від м. Києва.На заводі встановлено та постійно оновлюється унікальний для України парк техніки, ливарні машини останнього покоління кабелю LS, ми використовуємо у виробництві лише найсучасніші технології та імпортні матеріали.

Крім того, компанія стурбована збереженням навколишнього середовища, використовуючи тільки в технологіях виробництва енергозберігаючих технологій, економічному використанню природних ресурсів та сировини, успішно застосована система переробки дефектних виробів та відходів.

Компанія працює відповідно до міжнародної системи управління якістю ISO 9001: 2008 та має сертифікат NQSP-0061 / 09-13.Усі вироблені продукти мають штрих-код EAN.

/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0832.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0833.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0836.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0837.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0839.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0841.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0845.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0848.JPG/Files/images/123/maslyanitsya/IMG_0849.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 65