Свято Покровонько, покрий мені головоньку!

Свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Свято Покрови у нашій школі

Покрова, Покрівенько, покрий мені голівоньку!

Вже стало доброю традицією святкування свята Покрови Пресвятої Богородиці в ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Обухова.

Ось і цього року у навчальному закладі було проведено святкову ярмарку та організовано виставки, присвячені цьому дню.

Вражає своєю різнобарвністю виставка хустки, адже саме хустка з давніх – давен була улюбленим головним убором української жінки. Хустка була виразником естетичних поглядів українок, яскравим декоративним елементом їх убрання.

Поряд з хустками – виставка дитячого рукоділля. Це – ікони, вишиті хрестиком та бісером. Організатором виставки стала вчитель трудового навчання Пацурина Наталія Миколаївна.

14 жовтня у школі оголошено днем української сорочки, і більшість учнів та вчителів прийшли вбраними у вишиванки, що перегукується із фотовиставкою «Українська сорочка – крізь віки».

Біля входу до школи всі бажаючі могли ознайомитись із діючою виставкою майстра Майка М.В.

До школи завітали прихожани Свято – Покровської церкви разом з отцем Олександром. Вони змогли переглянути святковий концерт, організований учнями школи, заступником директора Шуть О.В. та педагогом – організатором Побігаєм Ю.М. Також гості змогли поярмаркувати на шкільній ярмарці, яку провели учня та вчителі початкових класів.

Частина коштів, вторгованих на ярмарці (450 грн), були передані дітьми на потреби церкви.

/Files/photogallery/DSC_0027+.JPG/Files/photogallery/DSC_0043 +.JPG/Files/photogallery/DSC_0009+.JPG/Files/photogallery/DSC_0044.JPG/Files/photogallery/DSC_0039+.JPG/Files/photogallery/DSC_0034+.JPG/Files/photogallery/DSC_0028+.JPG/Files/photogallery/DSC_0020+.JPG/Files/photogallery/DSC_0024+.JPG/Files/photogallery/DSC_0010+.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 106